پاور Green 430-HE هه
پاور دیگه ای ندارم دم دست
برا فامیلمم وقت کردم تست کنم ببینم همینطوره
یا کلا مشکل از منه که یه جا رو بلد نیستم ست کنم
Printable View
پاور Green 430-HE هه
پاور دیگه ای ندارم دم دست
برا فامیلمم وقت کردم تست کنم ببینم همینطوره
یا کلا مشکل از منه که یه جا رو بلد نیستم ست کنم
طبق عکسی که مجتبی عزیز محبت کردند و عکس گرفتند ست کنید . :11():
دقیق همونجوری ست کردم اما نمیدونم مشکل کجاست
جای دیگه ی تنظیم بایوس یا ...!!!؟؟؟
گزینه خاصی دیگری نیست . در اولین فرصت با یک پاور دیگه تست کنید و اطلاع بدید.نقل قول:
با تشکر:11():
آقایون 2 روز پیش برا فامیلم سیستم گرفتم با این مشخصات :
H97-D3H
G3220
و پاور Gigabyte PoweRock 420
تو این سیستم هم تنظیم روشن خاموش اتوماتیک رو تو بایوس تنظیم کردم اما بازم روشن نشد
اوستا امید ، نمیدونم این پاور هاسول ریدی رو داره یا نه اما فک نکنم واسه پاور باشه . چون اگه 2 برند معروف گیگابایت و مخصوصا گرین میخاستن این مشکل رو داشته باشن ، بقیه ی پاورا پس چی؟
از طرفی هم دیگه مطمئنم مشکل از مادربرد گیگابایت نیست (ممکنه از شرکت سازنده ی بایوس ینی AMI Bios باشه اما از گیگابایت نیست)
مشکل از چی میتونه باشه؟
:give_rose:
به نظر میرسه مشکلی در درست تنظیم کردن دارید . موارد رو دقیقا مثل مجتبی جان انجام بدید .نقل قول:
آخه 4 تا تنظیم چیه که ندونم چجوری تنظیم میشه؟:Love-ssa~! (1):
آره دقیقا مثل همونه . از اول تا آخر
از طرفی هم مطمئن شدم مشکل از مادربرد گیگابایت نیست
حالا نمیدونم از همون قضیه ایه که گفتی پاور هاسول ریدی نیست یا ...
چون این پاورش مدل hercolsX نبود . مدل PoweRock بود که یه مدل از هرکولز ایکس پایین تره
با مجتبی صحبت کن دقیق تنظیمات اون صفحه رو بپرس بعید میدونم مورد خاصی باشه .نقل قول:
صحبت کردم میگفت روشن میشه .
آقا الان امروز رفتم خونه ی پسرخاله ام ، همون که مادربرد P85-D3 رو گرفتم براش و جزئیات سخت افزارش اینه :
P85-D3
i3 4150
Green 430A-HE
و زمان بندی که کردم براش روشن شد
سیستم خودم اینه :
H97-D3H
G3220
Green 430A-HE
اما روشن نشد با زمان بندی
واسه دایی ام هم :
H97-D3H
G3220
Gigabyte PoweRock 420
بازم روشن نشد با زمان بندی
اوستا امید پس واسه پاور نیست چون واسه من و پسر خاله ام (سیستم اول) که یکی هست ، واسه اون روشن شد و واسه من نه و واسه دایی ام که بازم پاورش فرق داره ، بازم روشن نشد
واسه cpu که فک نکنم باشه
میمونه مادربرد دیگه
ها؟
سجاد جان اگر باز مشکل داری با وجود تنظیمات میتونی بفرستی برای آواژنگ اونجا تست میکنند . البته با توضیحات کامل همراه قطعه .یا صبر کنی اگر واقعا مشکلی باشه که نیست با اپدیت بایوس بعدی برطرف خواهد شد . البته بعید میدونم به خاطر ایراد تو مادربرد باشه. باز صفحه تنظیمات مجتبی رو ببین . ممکنه تغییرات داده باشی تو قسمت power mangment که باعث روشن نشدن مادربرد بشه .